| 06 березня 2013
 Уманську команду «Хата на Маямі» запрошено до участі у іграх Асоціації КВН України.

   З 26 по 28 лютого на базі Одеського державного аграрного університету відбувся 2-й тур сезону 2012-2013 рр. Уманський національний університет садівництва представляла команда КВН «Хата на Маямі», яка гідно здобула путівку в фінал Аграрної ліги КВН. Виступ команди був відзначений організаторами ліги як один із найкращих. І команду Уманського НУС запрошено до участі у іграх Асоціації КВН України, про це повідомляється на сайті університету.

"У цьому сезоні Аграрна ліга вже встановила свій новий рекорд -  команд-учасниць вже сягнула цифри 25! Це на дві більше, ніж у рекордного до цих пір 2010 року, - йдеться у повідомленні. - Але, зазвичай, дивують не рекорди і не цифри статистики, а та гостинність і щирість, з якою у різних аграрних ВНЗ країни зустрічають своїх колег з інших міст. Можливо, це одна із головних «родзинок» існування і розвитку цього вдалого проекту. Звичайно, що і студенти не лише грають між собою у КВН, а ще й «обмінюються візитками» своїх Альма-матер, роблять їм рекламу і з задоволенням знайомляться з географією і культурною спадщиною держави".

Довідка:

Зібрались вперше студенти аграрники аби позмагатись у  кмітливості у Львові на «одноразовий» фестиваль ще в 2006 році. Це і було «першою цеглиною у стіну» проекту, що нині має назву Аграрна ліга КВН України. З самого початку КВН майбутніх аграріїв отримав собі відповідальних і дбайливих «хрещених» у особі Міністерства аграрної політики і продовольства України та Асоціації «КВН України». З тих (вже досить давніх) часів і продовжується боротьба між цими профільними ВНЗ на ниві гумору.

 

1797

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз