| 06 серпня 2013
 Уманські студенти візьмуть участь у Всеукраїнському фіналі Студреспубліки

24 серпня уманські студенти, у складі обласної команди, візьмуть участь у Всеукраїнському фіналі Студреспубліки (Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Студентська республіка"), що відбудеться в Криму.

-  Нещодавно, 2-го серпня, уманські та черкаські студенти, в рамках виконання одного із завдань-квестів Студреспубліки, вперше разом рухались під запальні ритми латини на Salsa Open Air, що проходив на черкаській Площі Дружби народів. Пристрасна латина та чудовий настрій не міг зіпсувати навіть сильний дощ. Більше того, неочікувана погода стала родзинкою вечора, змусивши людей залишити осторонь парасольки та долучитись до драйвової молоді, - розповідає голова студентської соціально-психологічної служби Ольга Підгорна. – Тепер  ми знову, разом з черкащанками, але вже в Криму, виборюватиме перемогу, адже достойно показали себе на обласному етапі.

Додає:

- Слід зазначити, що раніше були переможці з Умані якогось із проектів "Студреспубліки", проте уперше уманські студенти братимуть участь у складі збірної від Черкащини у цьому фестивалі на Всеукраїнському етапі. Тому цьогорічна участь студентів факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету є досить інноваційною та почесною.

1736

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз