17:34:05 | 27 лютого 2019
 Уманська вчителька виграла подорож до Естонії (ФОТО)

21 лютого голова  Уманської районної ради Оксана Супрунець взяла участь у підведенні підсумків конкурсу під назвою «Відчайдушні вчителі». За перемогу в ньому змагалися 11 педагогів зі шкіл міста Умань та Уманського району. Головним призом конкурсу була освітня подорож до Естонії.

Про це повідомляє Уманська районна рада.

Конкурс проходив у кілька етапів та складався з інтегрованих занять та практичних завдань. Вчителям потрібно було показати власні педагогічні родзинки. Також оцінювалася креативність та творчість учасників. Крім того, було враховано вміння вчителів працювати в команді.

Перемогу у конкурсі здобула вчителька з Собківської школи Владислава Швець. Саме вона матиме змогу здійснити освітню подорож до Естонії.

За словами організаторів конкурсу, усі учасники є переможницями, адже вони обрали для себе таку непросту професію — вчитель.

«Вони щодня перемагають обставини, небажання оточуючих змінюватись, ситуацію в країні, навіть погоду, аби показати своїм учням дорогу у майбутнє. Тому вони, беззаперечно, — переможниці», — зазначили організатори.

Джерело: http://vycherpno.ck.ua 

1956

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз