09:26:51 | 09 червня 2015
 Уманчанин намагався вкрасти ворота у військовому містечку

Уманчанин намагався викрасти з території колишнього військового містечка металеві рамки воріт. Крадія затримано на місці вчинення кримінального правопорушення. Відкрито кримінальне провадження.

До Уманського міського відділу міліції надійшло повідомлення від охоронців вивільненого військового містечка, які повідомили, що невідома особа намагається демонтувати металеві ворота. Дільничний інспектор міліції, який обслуговує дану територію, негайно прибув за викликом та затримав крадія на місці вчинення злочину.

Як з’ясувалося, 24-річний місцевий житель винайняв вантажний автомобіль та намагався викрасти рамки металевих воріт. Діяти вирішив вдень під приводом законного демонтажу. Втілити свій план у життя йому завадили пильні місцеві жителі та правоохоронці. Слідчому свої дії чоловік пояснив браком коштів.

За даним фактом слідчим відділенням Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування.

Повідомляє СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Джерело: Прес-центр

1260

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз