| 13 вересня 2013
 Уманчани запросили зірок на молочну вечірку(фото)

Вчора відбулась презентація третього етапу піар-компанії «Зірки за здоровий спосіб життя. Я люблю молоко».

Приймав гостей презентації розкішний київський ресторан «D*Lux», ведучими вечора були Антон Середа та донька відомого українського актора Володимира Горянського -  Марія.

   На захід  прийшли зірки спорту та шоу-бізнеса. Такі, як: Яна Клочкова, Наталя Добринська, Александр Лешенко і Ліна Верес, В’ячеслав Узєлков, Яна Шемякіна, Олена Костевич та інші.  
   Столи ломились від частувань із молочних продуктів, Олександр Лещенко провів для всіх майстер-клас під безсмертний рок-н-рол, а боксер В’ячеслав Узєлков паралельно вирішив повправлятись у віджиманні просто посеред залу. Яна Шемякіна та Олена Костевич залюбки фотографувались поруч зі своїми фото картинами, а журналісти шикувались у довгі черги за інтерв’ю. Ще однією окрасою вечора став виступ балету «Тодес».

Організатори заходу (соціальний проект "Я люблю молоко" - прим. авт. - родом з Умані) залишилися задоволеними проведеною роботою і впевнені, що саме такі дійства потрібні для нашого населення, адже це дає можливість показати і наголосити на важливості вживання молочних продукті і, що найголовніше, їхній корисності!

2199

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз