| 07 січня 2013
 Уманчани влаштували дітям «Різдвяне диво»

   Напередодні Різдва активісти громадської організації «Громадський актив Умані» у рамках благодійної акції «Різдвяне диво» завітали з подарунками до діток із соціально-реабілітаційного центру . 45 вихованців центру отримали місячний запас смачних молочних коктейлів.
     - Ініційовану нами та Асоціацією виробників молока України акцію підтримала українська компанія ТОВ «Люстдорф». Саме вона надала для дітей молочні коктейлі виготовленні за найвищими стандартами якості, - розповідає координатор акції Тетяна Дикун.
    Додає:
    - Метою акції є духовна та матеріальна підтримка дітей. Ми хотіли подарувати вихованцям соціально-реабілітаційного центру радість та відчуття свята, адже ці малюки особливо чекають на диво, - каже координатор благодійної акції Тетяна Дикун. – Вирішили прийти до діток аби не просто привітати їх та вручити подарунки, а й щоб просто аби поспілкуватися з ними. Адже малюки із соціально незахищених родин не завжди мають можливість отримати до свята подарунок або просто увагу з боку дорослих. Та для кожної дитини дуже важливо, щоб про неї не забули.
Аквтивістка Громадського активу Умані Мар’яна Ярова зазначає:
    - Кожна дитина заслуговує на справжнє свято! Ми повинні потурбуватись про них, адже більшість з неблагополучних сімей, і вони потребують уваги та любові
   - Ми самі отримали масу задоволення, діти подарували нам багато позитивних емоцій, - додає волонтер Ірина Зозуля/
На завершення зустрічі вихованці центру влаштували для волонтерів справжнє театралізоване дійство з піснями та танцями.
За словами директору закладу Наталії Бурської така увага з боку уманчан дуже подобається малюкам:
- Головне для наших діток – увага. Всі вони потребують звичайного спілкування, поради та підтримки. А для найменших велика радість, коли їх беруть на руки, пригортають. Ми завжди раді гостям та таким теплим зустрічам. Особливо хочу подякувати голові «ГАУ» Андрія Дикуну, за його допомогу. Адже коли у нас виникає проблема і ми звертаємося до нього за допомогою, то наші прохання завжди знаходять відгук та підтримку.
До речі: Працівники центру зауважили, що їх вихованці нині завзято репетирують нову виставу, на яку вже запросили благодійників «ГАУ».
- Ми маємо цілу колекцію іграшок для лялькового театру. Тому до Різдва Христового вирішили з дітьми поставити лялькову виставу «Вечори на хуторі поблизу Диканьки». Це буде перша вистава. Якщо дітям сподобається  бути у ролі акторів театру, то ми обов’язково продовжимо роботу лялькового-театру.

2136

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз