17:02:04 | 22 жовтня 2014
 Уманчани організували автопробіг на підтримку Андрія Дикуна

Підтримати заради майбутнього. Віче у неділю в Умані пройшло з закликами підтримати кандидата в народні депутати Андрія Дикуна. У народі його називають «єдиним чесним кандидатом».

Про це пише «Вечірня Умань».

Олександр Мирний, нардеп «Свободи», що воює в АТО у складі батальйону «Січ», зі сходів міськвиконкому закликав уманчан підтримати Андрія Дикуна, а не «заїжджих» з Києва кандидатів. Причина – він місцевий і за останні півроку роботи на посаді заступника міністра аграрної політики показали, що Андрій – ефективний менеджер, який зумів спинити корупційні схеми і зробити, щоб в Україні і Умані зокрема не було катастрофічного росту цін на продукти харчування. Також Андрія Дикуна підтримав і Вячеслав Зозуля – відомий в Умані активіст Майдану.

- Я знаю Андрія Дикуна кілька років. Він зарекомендував себе як принципова, правильна людина. Яка тримає слово і є патріотом.  – говорить активіст Майдану Вячеслав Зозуля. - Тому я закликаю усіх, підтримати Андрія на виборах. Це наш земляк, який працюватиме для Умані.

Автопробіг зібрав більше 30 автомобілів, що проїхали за маршрутом Умань-Монастирище-Христинівка. По дорозі не один десяток машин приєднували до колони.

Кінцева зупинка була біля стін Уманської міської ради, де пройшла зустріч з уманчанами. І дорослі, і малі прийшли послухати кандидата в народні депутати Андрій Дикуна та задати найболючіші для них питанням. Одними із найпоширеніших стали – чому Андрій Дикун так пізно з’явився на передвиборчій арені та як уникнути третього Майдану?

Детальніше у відео.

1170

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз