20:36:51 | 29 жовтня 2014
 Уманчани концертом у філармонії збирали гроші для військових

Ця мить тривала від початку до завершення звітного концерту «Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття!» в залі обласної філармонії, — пише “Черкаський край“.

З’ясувалося, що в Уманському гуманітарно-правовому коледжі не тільки дають відмінну фахову освіту з більш як десяти затребуваних спеціальностей, а й всебічно розвивають творчі здібності, мистецькі таланти вихованців. Серед учасників  дійства в Черкасах були академічний хор коледжу під керуванням Георгія Лисака, тріо «Перлина» (художній керівник Сергій Цюра), який минулого року здобув перемоги на двох престижних пісенних конкурсах, ансамблі танцю «Амелі», яким керує Андрій Болдирєв, та «Вербиченька» під керуванням Марини Федорової. А ще ж успішно працюють і так само, як це сталося в Черкасах, вражають талантами ансамбль народного танцю викладачів коледжу (художній керівник Тетяна Войцехівська), народний самодіяльний колектив оркестр народних інструментів «Сувенір» під керуванням Любові Дашицької… Майже два десятки номерів — і всі завершувалися оваціями  вщент заповненого залу.
Важлива деталь: концерт мав благодійне спрямування, й усі кошти від продажу квитків підуть на підтримку українського війська. І це не поодинока ініціатива колективу коледжу, очолюваного кандидатом педагогічних наук, відмінником народної освіти України Ольгою Чепкою. Так, викладачі коледжу передали на потреби армії 20 тисяч гривень — свій одноденний заробіток. 100 вогнегасників на бойову техніку вже відправили на Схід країни, а від командира 72-ої гвардійської окремої механізованої бригади гвардії полковника А.Грищенка надійшла в Умань подяка — за виявлений у конкретній справі патріотизм, підтримку наших захисників.

1491

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз