14:16:57 | 24 листопада 2014
 Уманчанка стала переможцем Всеукраїнського конкурсу

Начальник Управління у справах сім'ї, молоді та спорту ОДА Максим Зеленський привітав переможців обласного етапу конкурсу «Молоде обличчя» зі значною подією у професійному і творчому житті, відзначивши, що молоді фотографи помічають красу навколо себе.
Студентка Уманського медичного коледжу Анна Дмитрик з с. Собківка стала обласним переможцем Всеукраїнського конкурсу «Молоде обличчя» в номінації «Нас єднає Україна».
Про це повідомила прес-служба Уманської райдержадміністрації.

Підтримка та розвиток юних обдарувань є одним із пріоритетних напрямків районної влади, оскільки здатність молоді нестандартно, креативно мислити та бачити, впроваджувати перспективні інновації в різні сфери суспільного життя – це розвиток будь-якої країни, регіону, району та міста.

Довідково:
Фотоконкурс проводиться у два тури: I – регіональний, який триває з травня по вересень, II – Всеукраїнський, що проходить із жовтня по листопад. Переможців визначають у восьми номінаціях: «Молодь і держава», «Професії молодих», «Талановита молодь України», «Українське студентство», «Дозвілля молоді», «Вибір молоді – здоров’я», «Всі різні – всі рівні», «Нас єднає Україна».

1609

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз