18:28:15 | 25 жовтня 2014
 Умань: рятувальники звільнили автомобілі із снігових заметів (ВІДЕО)

В ніч з 23-24 жовтня територія області опинилася в зоні дії потужного північного циклону який приніс із собою значні опади у вигляді дощів та мокрого снігу. Несприятливі погодні умови призвели до ускладнення ситуації на автомобільних шляхах де водії транспортних засобів не змогли рухатися на слизьких підйомах. Через утворені затори на автошляхах окремі ділянки доріг ставали фактично непроїзними. Опинившись на дорозі у метеорологічній пастці водії звернулися по допомогу до рятувальників.

 

Найгірша ситуація склалася 24 жовтня на автошляху «Черкаси – Умань» поблизу сіл Доброводи та Гереженівка де через ожеледицю було повністю заблоковано рух автотранспорту а до корку потрапило понад 100 різноманітних транспортних засобів серед яких були і вантажні автомобілі і автобуси і спецтранспорт. Саме там уманським рятувальникам дісталося більше усього роботи.

Після отримання повідомлення про ускладнення проїзду до проблемних ділянок на важкому автомобілі із лебідкою був направлений пожежний розрахунок уманської пожежно-рятувальної частини, у відповідності до плану залучення сил інших відомчих організацій до місця затору також було спрямовано 3 одиниці важкої техніки із державного підприємства «Умань-Агро» та посипальну машину з Райавтодору.

Вжитими заходами о 16:30 автомобільний рух на усіх автошляхах було повністю відновлено.

1856

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз