| 28 серпня 2013
 У вересні в Умані до школи піде понад 800 першачків

Уже за кілька днів вчорашні вихованці дитячих садочків сядуть за парти. Цьогоріч  до школи в Умані піде більше 800 першачків. Проте перед тим як поринути у шкільні будні, малеча завітає 1 вересня, у День Знань на центральну площу міста на Свято Першокласника.
- Під час заходу малечу вітатимуть улюблені казкові та мультиплікаційні герої . – розповідають у відділі освіти Уманської міської ради. – Також під час урочистої частини першокласники у подарунок отримають у подарунок «Кобзаря».
Після урочистостей на дітлахів у центральному сквері чекає цілий ряд розважальних заходів.
- По перше керівниками гуртків позашкільних навчальних закладів будуть проведені найрізноманітніші майстер клас,. – пояснює методист міського методичного кабінету Інна Толобистюк. -  Це і мистецтво квілінгу,  мозаїка із яєчної скорлупи, паперова пластика, орігамі, солоне тісто , і ще цілий ряд різноманітних майстер класів. Окрім того буде організовано малювання на асфальті на тему «Моє щасливе дитинство». І музичною окрасою свята стане концерт «Веселі нотки» підготовлений вихованцями Уманського БДЮТ.
До речі:
Традиційно найбільшою початкова ланка лишається у ЗОШ№ 11.  Цього року аж 5 перших класів почнуть  свою роботу у її стінах. По три перші класи організовано у ЗОШ №3, 14 , НВК№7, та міській гімназії.

                                                             текст Влада Власова

2018

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз