| 03 квітня 2013
 «Типова Умань» запустила власну благодійну лотерею


Відтепер уманчани можуть брати участь у власній щотижневій лотереї.

«Благодійна лотерея» - саме таку акцію пропонує уманчанам найпопулярніша розважальна група про Умань в соціальній мережі «В Контакті» «ТИПОВА УМАНЬ». Відтепер протягом тижня уманчани можуть купувати лотерейні квитки – і, як результат, не лише вигравати призи, а й ставати благодійниками.
– Ідея дуже проста: аби стати учасником розіграшу головного призу достатньо купити віртуальний квиточок за 10 гривень, - розповідає ініціатор благодійної лотереї, адміністратор групи «Типова Умань» Ярослав Кулінєєв. - Половина грошей, виручених за продаж лотерейних квитків, і складе призовий фонд та буде виплачена одному переможцю. Решта суми - буде передана на благодійні цілі. Проте спочатку сума накопичуватиметься на спеціальний «благодійний рахунок» і коли зібрано достатню суму, кошти будуть перераховані або передані тому, хто потребує допомоги.
Додає:
- Для багатьох 10 гривень дуже незначна сума, але разом ми може допомогти тим, хто цього потребує. Чудово розумію, що всім не допоможеш, але впевнений, що хоча б на такі прохання таки потрібно відгукуватися. До того ж, всі ми тут азартні люди, а на переможця може чекати непоганий призовий фонд я! Сподіваюся, що в акції візьме участь якомога більше людей. Мені здається, вона того варта!
До речі: розіграш лотереї проводитиметься щоп’ятниці.

2227

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз