16:27:59 | 14 квітня 2021
 Справжній iPhone забрав у кишеню: у Звенигородці хлопець підмінив отриманий на пошті телефон на муляж

У Звенигородці правоохоронці затримали вигадливого шахрая. 26-річний чоловік обдурив продавця коштовного смартфона. Інцидент стався 6 квітня.

Про це пише видання “Вісті Черкащини”.

Молодик знайшов на сайті оголошення про продаж «Айфон 10». Зв’язався з продавцем та  домовився про відправку поштою. Мав заплатити понад 10 тисяч гривень. Гроші пообіцяв віддати після отримання ґаджета. Коли телефон прийшов, взявся його нібито перевірити прямо у відділенні кур’єрської служби. Зробивши вигляд, що телефон йому не сподобався, оформив повернення. Тільки от продавцю повернувся вже не «Айфон», а його фотокопія.

Замовлення підозрюваний робив під зміненими особистими даними, – розповідає заступник начальника Звенигородського відділу поліції Сергій Захарченко. – Він прийшов на пошту, розпаковує посилку й починає оглядати телефон. Замість нього в коробку кладе муляж: роздруковану картинку цього смартфона, яку вклав у чохол. Справжній «Айфон» забирає собі в кишеню. Працівникам пошти сказав, що йому не підходить товар і бажає відправити його назад.

8 квітня відправлення забирав власник і зрозумів, що його надурили.  Одразу написав заяву до поліції. Вже наступного дня звенигородські копи прийшли додому до ймовірного злочинця.

Працівники поліції затримали підозрюваного вже наступного дня після написаної заяви, – пояснює Захарченко. – Вирахували його досить швидко. Молодий чоловік, спочатку, заперечував свою причетність. Та під тиском доказів все ж визнав провину.

Проти звенигородця відкрито кримінальну справу за шахрайство. За плечима вже має одну судимість. За вчинене йому знову загрожує до 3 років в’язниці.

Джерело: Про Все

1454

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз