11:52:35 | 27 серпня 2014
 Селяни Уманщини відправили десять тонн гуманітарки на Донбас

На Уманщині, а саме у с. Черповоди, місцеві жителі зібрали майже 10 тонн гуманітарної допомоги мирним жителям Донбасу та продовжують збирати продукти, амуніцію та речі на підтримку українських вояків, повідомляють в прес-службі Черкаської ОДА.

Усі жителі с. Черповоди активно включилися у збір продуктів харчування. Приносили що могли: хтось картоплю, хтось макарони, хтось сало, мед та інше. Загалом зібрано 4 т овочів, 100 кг меду, 100 кг макаронів, 1 т питної води, 1,5 т круп та близько 100 банок консервації.

У цю доброчинну акцію включилися й місцеві фермери та приватні підприємці, а саме: керівник ФГ «Хорста» Станіслав Хорохонько, керівник СВК «Черповоди» Юрій Деренюк, керівник фермерського господарства «Агролюкс» Ігор Подлесний, приватний підприємець Володимир Кольба та фермер Олександр Пастушенко.

21 серпня водій Андрій Назаренко в супроводженні сільського голови Ігоря Олійника та керівника фермерського господарства Станіслава Хорохонька вирушили з гуманітарним вантажем до м. Сміла, де їхня машина приєдналася до великої колони, що слідувала до м. Щастя (Луганська область). Там вантаж розділили між жителями. Незважаючи на складність маршруту, уманчани залишилися задоволеними тим, що 10 тонн продуктів доставлено до міста Щастя, яке поволі повертається до мирного життя.

При зустрічі Ігор Олійник розповів, що населення с. Черповоди продовжує активно збирати і відправляти продукти харчування солдатам, які нині беруть участь у антитерористичній операції на Сході держави, а також мирним жителям звільнених армією територій.

Ось така підтримка селян підтверджує незаперечну істину: народ від Сходу до Заходу та армія в Україні єдині у спільних діях.

Джерело: Про Головне

1443

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз