11:05:25 | 07 травня 2021
 Розбився на викраденій машині: нові подробиці смертельної ДТП на Уманщині

На Черкащині 46-річний водій не впорався з кермом, вилетів із дороги, кілька разів перекинувся і приземлився на дах. Автівку, на якій розбився чоловік, він викрав у свого друга за декілька хвилин до трагедії. Про це йдеться у сюжеті «Надзвичайних новин». 

Нагадаємо, автопригода сталася 1 травня на автодорозі ”Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань” біля села Гереженівка. Водій загинув на місці, у салоні розтрощеної автівки він був сам.

Загиблий за декілька хвилин до аварії поцупив автомобіль «Ford Mondeo» із двору свого товариша, поки той спав, бо власник залишив ключі в салоні.

«Дивимося, виїжджає з двору машина, ми подумали, що це господар. Ми зайшли до нього в хату, а він сидить. Ми запитали: «А де ж машина твоя?». Він сказав, що на подвір’ї, але ж її насправді там вже не було. Тоді ми поїхали забирати машину, доїжджаємо до знаку «Гереженівка», а вона вже лежить перевернута на полі», — розповідає свідок викрадення машини Ігор.

У поліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження, але відповідати за викрадення і компенсувати збитки вже нікому.

1892

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз