07:07:09 | 26 травня 2020
 Приїхали на сімейний конфлікт — вилучили зброю: за зберігання нелегальних боєприпасів чоловіку загрожує до 7 років за ґратами

Зброю та набої чоловік зберігав за місцем тимчасового проживання. Речові докази вилучено та направлено на проведення відповідних експертиз. Чоловіка затримано, відкрито кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України.

Подія трапилася в Христинівському районі. До місцевої поліції звернулася жінка та повідомила, що її чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння вчинив сімейну сварку, вдарив її та погрожував пістолетом.

Поліцейські знайшли чоловіка за місцем тимчасового проживання. У нього правоохоронці  виявили та вилучити два пістолети, чотири магазини з набоями калібру 9 мм та три ножі. 

Як пояснив чоловік, зброю та набої він придбав через мережу Інтернет. З якою метою придбав та для чого зберігав  - встановить слідство.zbroya_1

Все вилучене правоохоронці направили на експертне дослідження. Чоловіка затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. В разі доведення вини, власнику нелегальної зброї загрожує позбавлення волі строком до семи років.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Джерело: Сектор комунікації поліції Черкаської області

 

1317

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз