12:10:17 | 27 липня 2014
 Проти Путіна готують багатомільйонний позов за збитий "Боїнг-777" - ЗМІ

Юристи Великобританії готують багатомільйонний позов стосовно президента Росії Володимира Путіна та його близького оточення у справі про збитий малайзійський літак рейсу МН17 в Донецькій області.

Про це пише британське видання The Sunday Telegraph, - повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

За даними видання, експерти юридичної фірми McCue & Partners вже побували у Києві для обговорення питань, що стосуються доказової бази. 

Як повідомляють, сім'ям загиблих у катастрофі авіалайнера запропонують також приєднатися до позову. Справа має "підкреслити роль", яку може грати Росія в розпалюванні конфлікту в східній Україні. 

Джерело видання вказує на те, що в цивільній справі доказова база може бути нижче, ніж у кримінальній, тому вищих чиновників з Кремля можна притягнути до відповідальності, навіть якщо офіційне розслідування ще не дасть відповідей. 

Видання зазначає, що справа, яка, швидше за все, буде слухатися в американських судах, допоможе також розкрити активи Путіна і його оточення. 

США поклали відповідальність за катастрофу малайзійського "Боїнга-777" рейсу МН17 на Росію. У Білому домі впевнені, що РФ передала терористам на сході України важке озброєння, в тому числі засоби ППО. 

17 липня російські диверсанти збили пасажирський літак авіакомпанії Malaysia Airlines. На борту літака знаходилися 298 осіб. Всі вони загинули.

1543

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз