10:40:30 | 22 жовтня 2016
 Правоохоронці затримали зловмиснивків, які вчинили різанину на Монастирищині

Ними виявилися два брата, один з яких перебував у розшуку за аналогічну протиправну діяльність. В результаті бійки троє відвідувачів розважального закладу опинилися на лікарняному ліжку. Наразі зловмисникам загрожує ув’язнення.

Про це повідомляє у мережі "Фейсбук" речник Уманського відділу поліції Леся Усенко.


"До Монастирищенського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в місцевому клубі відбуваються протиправні дії, а саме невідомі чоловіки вчинили бійку з відвідувачами закладу. На місце події виїхав наряд поліції.Прибувши за викликом, слідчо-оперативна група відділення з’ясувала, що двоє невідомих молодиків увійшовши до закладу, спричинили конфлікт з відпочиваючими, при цьому троє чоловіків отримали тілесні ушкодження у вигляді ножових поранень.Зі слів очевидців, чоловіки були на підпитку та своїми діями провокували оточуючих на бійку. Після чого один із невідомих осіб вийняв ножа та спричинив поранення чоловікам, які намагалися заспокоїти сп’янілих хуліганів, у той час інший намагався вчинити фізичну розправу.
Одного із зловмисників правоохоронцям вдалося затримати неподалік місця злочину. Ним виявився 22-річний місцевий житель, який перебував у розшуку за аналогічну протиправну діяльність. Йому оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Особу іншого підозрюваного встановлено, ним виявився рідний брат затриманого. Наразі вживаються заходи щодо його затримання", - йдеться у повідомленні.

За попередньою кваліфікацією слідчим відділенням відкрито два кримінальні провадження передбачені частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та частиною 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Потерпілих госпіталізовано до місцевої лікарні. За скоєне чоловікам загрожує ув’язнення.

882

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз