16:17:43 | 30 липня 2015
 Неповнолітньому уманчанинові загрожує шість років тюрми

17-річний уманчанин проник у домоволодіння свого сусіда та викрав його мопед. Як з’ясувалося, в минулому молодик займався аналогічною протиправною діяльністю.

До Уманського міського відділу міліції із заявою про крадіжку звернувся місцевий житель. Чоловік повідомив, що в нічний час із його домоволодіння викрадено мопед. Спілкуючись із жителями мікрорайону, в якому відбулася крадіжка оперативники отримали інформацію про молодика, який декілька днів курсував вулицями на схожому мопеді.

Під його опис підпадав 17-річний уманчанин, який в минулому притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічну протиправну діяльність. Молодик у скоєному зізнався, транспортний засіб вилучено. У своїх показах хлопець повідомив, що в подальшому мав на меті повернути мопед власнику.

За даним фактом слідчим відділенням Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Повідомляє СЗГ УМВС України в Черкаській області.

1033

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз