| 08 грудня 2012
 На змагання до Умані з’їхалися боксери з 18 областей України

6 грудня у спортивній залі Уманського державного педагогічного університету відбулося урочисте відкриття Чемпіонату України з боксу серед ЦС ФСТ «Спартак»
   - Змагання такого рівня в Умані організовуються не вперше. Ми вже приймали в себе  Міжнародні турніри і Чемпіонати України, але федерація Уманського боксу «Спартак», як організатор Чемпіонату України, сьогодні проходить бойове хрещення – прокоментувала кореспонденту «Умань.Інфо» начальник відділу з питань фізкультури і спорту  Ольга Ремез.
    Протягом чотирьох днів юні боксери з Вінниччини, Дніпропетровщини, Донеччини, Житомирщини, Кіровоградщини, Чернігівщини, Черкащини, Одещини, Луганщини, Полтавщини, Сумщини, Київщини, Херсонщини, Харківщини, а також Запорізької та  Закарпатської областей, республіки Крим та Києва, змагатимуться за звання  найкращих в Україні.
       - На наше запрошення до участі у чемпіонаті відгукнулося багато спортсменів. Тому змагання обіцяють бути цікавими та видовищними, - говорить тренер уманської збірної Віктор Петриченко.  – Те, що змагання такого рівня проходять саме в Умані говорить про той факт, що  нашому в місті до боксу серйозний підхід
     Гість змагань - Президент Черкаської обласної федерації «Кіокушинкай карате» Ігор Солошенко вважає, що такі змагання надзвичайно корисні, як і для самих спортсменів, так і для спорту і міста в цілому
     - Такі змагання сприяють відродженню кращих спортивних традицій уманського спорту, і безперечно це популяризація здорового способу життя.
Фінальні поєдинки відбудуться 10 грудня.


До речі: За неофіційними даними фаворити змагань -  боксери із Черкаської, Харківської областей а також із АР Крим.

                                                                                                                             текст і фото Наталка Подуст
 

1519

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз