| 12 липня 2013
 На зліт до Умані з"Їдуться до 7000 байкерів?

18-21 липня в місті Умань Черкаської області відбудеться традиційний байкерський зліт «П’ять доріг. Всі дороги ведуть в Умань». Організатори підкреслюють: протягом цих трьох днів, традиційні українські костюми та зачіски користуватимуться шаленою популярністю, адже байкарський зліт пройде… в українському стилі.
- Цьогоріч святкуватимемо першу п’ятирічку. Тому вирішили, в самому центрі України, на батьківщині гайдамаків зібрати козаків ХХІ століття. Тих, у кого зараз уже сталеві коні, - розповідає один із організаторів байк-шоу-2013 Володимир Гамалиця. — Зліт пройде під девізом: «Куди б тебе не вела доля, завжди є «5 доріг» і ВОЛЯ. Очікуємо, що на ювілейний зліт приїдуть більше 7000 гостей не лише з України, а й із закордону.
Окрім традиційних байкерських юшки, пива, сидру та кефіру справні кухарі наварять півтони борщу, засолять кілька сотень кілограмів справжнього українського сала та приготують ... мохіто.
- А увечері, 20 липня, на всіх чекатиме найяскравіше фаєр-шоу України та українська рок-дискотека. До того ж, на байкерзльоті хтось із гостей може «розжитися» на «залізного коня» від відомого байкера Олега Унівресала, - кажуть організатори.
До речі: перший байкерський зліт «5 доріг» пройшов ще у 2009 році. Відтоді щороку в середині літа до Умані з’їжджаються байкери з України та із закордону. Минулорічний зліт в Умані пройшов під девізом «Назад в СРСР!» Тоді до Умані з'їхалося більше 4 тисяч байкерів з України, Росії, Білорусі та Естонії.

2087

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз