| 06 липня 2013
 На вулиці Рафаїла Чорного почали стелити асфальт(фото)

Протягом тижня в Умані зранку до вечора ремонтують вулицю Рафаїла Чорного. Рух на цій вулиці перекрили. І доки не завершаться роботи транспорт, в сторону Центрального ринку, рухатиметься по вулиці Радянській.

- І хоча ремонтні роботи додали трохи незручностей, але, як кажуть: очі радіють. Тут дорога була погана. Якби ж по всьому місту ось так перестелили, - каже уманчанин Володимир. 

На даний момент фахівці з ремонту доріг повністю зняли старе дорожнє покриття, провели підготовчі роботи та почали настеляти новий шар асфальтобетону:

-Наші робітники все поприбирали, повичищали, виставили на потрібному рівні каналізаційні люки, та ін., - кажуть робітники. – Потрібно зробити гарну дорогу. Точну дату завершення робіт поки сказати не можемо, але намагаємося все робити  і якісно, і якнайшвидше, аби не створювати незручностей водіям.

У міській раді кажуть, капітальний ремонт дорожнього покриття на Рафаїла Чорного обійдеться в 538 тисяч 194 гривні.
До речі: Цьогоріч поремонтують вулиці Бабушкіна, Тухачевського, Фрунзе та Таращанську.

Примітка: У матеріалі припущено неточність, кошти зазначені в ньому вказують розмір державної субвенсії, і є лише частиною реальних витрат на ремонт дороги по Р. Чорного.

2122

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз