14:07:42 | 06 липня 2020
 На "Уманьпиво" поповнення: пивоварня випустила нове пиво «Waissburg Hop»

На пивоварні «Уманьпиво» розлили першу партію нового пива – «Waissburg hop». Тож уже відсьогодні його можна буде знайти на полицях роздрібних магазинів та мережевих супермаркетів.

«Waissburg Hop» - це солодовий німецький лагер з характерним хмельовим ароматом та тонким трав’янисто-квітковим відтінком. – розповідають у прес-службі компанії. - Для його виготовлення використовується вода, відбірний солод, гіркий та ароматичний хміль німецьких сортів.photo_2020-07-04_12-02-06

Уманські пивовари отримали унікальний смак шляхом змішування трьох сортів хмелю, що надає пиву з асортименту «Waissburg» індивідуальний та унікальний смак. Адже тонкі трав’янисто-квіткові нотки та стримана гіркота допомагають отримати баланс, завдяки якому це пиво є освіжаючим. Його елегантний смак гармонійно поєднуються з гострою, пряною їжею особливо з запеченою свинною рулькою чи ковбасками.

Довідка про компанію:

Пивоварня «Уманьпиво» – український виробник пива, сидру, квасу та лимонаду. Це одна з найстаріших пивоварень України, заснована у 1878 році. Підприємство випускає натуральне чисте пиво згідно Баварського закону про чистоту пива 1516 року (у складі вода, солод і хміль) та не використовує у виробництві жодних замінників солоду. Наразі асортимент продукції включає: лінійку пива ТМ Waissburg 5ти сортів, класичну лінійку: «Пшеничне», «Медове», «Жигулівське з Умані», живий квас, лінійку сидрів і «Лимонад з Умані». Продукція представлена у всіх обласних центрах України та експортується у понад 10 країн.

1714

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз