15:22:52 | 18 грудня 2014
 На Миколая в Україну прийдуть дощі та сильний вітер

 

19 грудня, на Миколая, в Україні атмосферні фронти зумовлять дощі та штормовий вітер до 15-20 метрів за секунду,  лише в східних областях та у південній частині переважатиме суха погода. Місцями очікуються тумани, паморозь, на дорогах – місцями  ожеледиця.

Температура повітря вночі становитиме від 5 градусів тепла до 4 градусів морозу. Вдень очікується до +4+9, на крайньому півдні до +10  градусів.

У західній частині – переважно дощі. Температура повітря вночі  0-5 градусів тепла, вдень 2-8 градусів тепла.

У північних областях вночі опадів не очікується, вдень переважатимуть дощі. Температура повітря вночі від 3 тепла до 4 морозу, вдень 2-7 градусів тепла.

У центральних областях вночі суттєві опади малоймовірні, вдень, окрім Дніпропетровської області, дощі. Температура повітря вночі від 3 тепла до 2 морозу, вдень 2-8  градусів тепла.

На сході України істотні опади малоймовірні. Температура повітря вночі від 4 тепла до 3 морозу, вдень 2-7 градусів тепла.

У південній частині – переважно без опадів, лише вдень в Одеській області можливий дощ. Температура повітря вночі 0-5 тепла, вдень 3-9 тепла, в Криму до 10 градусів тепла.

У Києві 19 грудня вночі опадів не очікується, вдень пройдуть дощі. Температура повітря вночі 0-2 градуси тепла, вдень 2-5 градусів тепла.

Вітер в Україні очікується південно-західний, 5-12 м/с, на заході та півночі пориви 15-20  м/с.

http://opogode.ua/ 

1309

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз