15:32:04 | 21 серпня 2015
 На Христинівщині відновив роботу завод з виготовлення комбікормів

Після майже десяти років бездіяльності нарешті запрацював Христинівський завод комбікормів і круп. На відновлення його роботи та реконструкцію цього року інвестори виділили близько 7 мільйонів гривень. Про це розповів голова Христинівської райдержадміністрації Олександр Ковбасюк в ефірі обласного телеканалу.

На заводі зараз працює шістдесятробітників. Вже придбали нові ваги, відновити роботу з хлібоприймання. Теперна підприємстві за допомогою оновленого обладнання приймають, сушатьта чистять пшеницю чи кукурудзу.

За словами голови Христинівської РДА Олександра Ковбасюка, на досягнутому не збираються зупинятися. У майбутньому на заводі комбікормів встановлять устаткування для виробництва соєвої та рапсової олії, а також жмиху. За добу планують виготовляти близько 500 тон продукту та збільшити штат до 200 працівників.

 — Дуже приємно, що ми відновили діяльність нашого місцевого заводу з виготовлення комбікормів. Окрім цього підприємства , маємо кошти на розвиток фірм з виготовлення фотоелектричних станцій «Санвей СТ» та «Санлайн СТ», – сказав Олександр Ковбасюк.

На  будівництво двох станцій потужністю 6 мегават та 3 мегавати кожна, інвестори виділили близько 7 млн гривень. На ці кошти вже придбали необхідне обладнання, однак поки що зведення об’єктів призупинили у зв’язку з нестабільною ситуацією в країні.

Джерело: ВИЧЕРПНО

1440

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз