| 06 жовтня 2013
 На День міста уманчани влаштували танцювальний флешмоб(фото+відео)

Як і планувалося на День міста в Умані  близько сотні молодих юнаків та дівчат захопили уманчан своїм яскравим танцювальним флешмобом.

Сюрприз організований Уманським відділом у справах сімї та молоді охоче підтримали хореографи міста, і о 12 дня уманчани і гості міста стали свідками танцювального флешмобу. Дійство тривало близько п’яти хвилин.

- В інтернеті я неодноразово бачила все можливі флешмоби проте свідком такого наживо була вперше, – говорить Олена, студентка уманського вишу. – Дуже гарно станцювали, все відбулося так швидко, яскраво і легко, неймовірно цікаво було спостерігати.

І хоча уманчани, які спостерігали навколо за подією не зважилися долучитися до дійства, проте захід вдалося зробити масовим.

-Я б охоче долучилася, проте не ризикнула порушити цілісність і органічність танцювального флешмобу. – коментує уманчанка Ірина. - Та я рада, що під руками була фотокамера, і на згадку про сьогоднішній день матиму яскраві знімки.

Самі ж організатори від проведеного дійства теж отримали позитивні враження.

- Приємно, що наше місто таке молодіжне, творче і активне. Дуже було приємно мати справу з такими людьми, – зазначає начальник відділу у справах сім'ї та молоді Марина Яковенко. - Тепер думаю над новими проектами, де наша молодь могла б так само яскраво себе показати. Маю надію, що це лише початок плідної співпраці.

 

 

2241

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз