18:43:39 | 15 березня 2018
 На Черкащині модернізують дитячі заклади

У січні-лютому Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Черкаській області зареєструвало 228 дозвільних документів у сфері будівництва, включаючи 90 повідомлень про початок виконання будівельних робіт, 136 декларацій про готовність об’єкта до експлуатації та 2 сертифікати.
Зокрема, закінчилися роботи з термомодернізації соціальних об’єктів в регіоні. Наприклад, було проведено технічне переоснащення системи опалення будівель психоневрологічного інтернату в селі Мокра Калигірка. Капітально відреставрували дошкільний навчальний заклад – загальноосвітню школу в Топилівці з заміною вікон енергозберігаючими.
Крім того, під час капітального ремонту був утеплений горище дитячого закладу навчально-виховного комплексу в Драбівці. А в Чигирині завершилася реконструкція системи опалення адміністративної будівлі відділу освіти Чигиринської райдержадміністрації.
За інформацією ProfiDOM.com.ua, замовниками виконання будівельних робіт на цих об’єктах виступали Мокрокалігорскій психоневрологічний інтернат, відділ освіти Чигиринської РДА, а також виконком Набутівської сільради.

Джерело: http://progolovne.ck.ua

 

925

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз