09:23:46 | 04 липня 2015
 На черговому віче родина Кисілів передасть автомобіль бійцям АТО

На одному із віче приватний підприємець Анатолій Кисіль заявив, що готує до відправлення автомобіль в зону АТО. Позашляховик проходить зараз останні етапи підготовки до відправки на передову. Передавати його бійцям родина Кисілів планує в неділю,  під час чергового віче.

 - До нас звернулося командування 54-ої ОМБР, формування якої знаходиться зараз у зоні АТО. Вони попросили допомогти їм автотранспортом. Ми самостійно зібрали кошти та придбати позашляховик, - розповідає Анатолій Кисіль.

За весь час проведення антитерористичної операції родина Кисілів надала допомогу бійцям Уманщини на загальну суму майже  один мільйон гривень. Це були переважно продукти харчування та вода.

 - На сьогоднішній день різко постає проблема оперативної координації дій підрозділів. Тому основне завдання даного автомобіля прискорити та підвищити ефективність роботи командного складу, аби командир міг встигати всюди, а дії наших військових були злагодженими та досягали своєї цілі, – коментує представник командування частини Михайло Перельот.

Передавати позашляховик бійцям АТО підприємець планує під час чергового віче, 5 липня.

 - На разі авто проходить останні етапи підготовки і вже віче, у неділю, буде передано уманським бійцям, що перебувають у зоні АТО. Позашляховик має посилену раму та спеціальну коробку передач,  завдяки чому він зможе виконувати складні тактичні завдання та пересуватися по бездоріжжю, а маскування «хакі» дозволить робити це непомітно, -коментує  молодший син Андрій Кисіль.

http://vch-uman.in.ua/

 

1642

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз