12:25:11 | 30 липня 2014
 Молодик накрав птиці на статтю із позбавленням волі до шести років

Працівники Уманського районного відділу міліції затримали крадія, який обікрав пенсіонерку. Зловмисник викрав у жінки похилого віку всю домашню птицю. Зловмисника затримали протягом декількох днів. Його дії кваліфіковано за статтею 185 Кримінального кодексу України.

Із заявою про крадіжку до Уманського районного відділу міліції звернулася 76-річна мешканка одного із сіл району, яка повідомила правоохоронцям, що з її підсобного приміщення зникла уся домашня птиця. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Оглянувши подвір’я, працівники міліції розпочали встановлювати можливих свідків та проводити подвірний обхід. В спілкуванні з одним із мешканців села, оперативники отримали інформацію, що днями у сусідньому селі, молодик на автомобілі пропонував птицю за досить низькою ціною. Правоохоронці вирушили перевірити отриману інформацію. Як з’ясувалося, дійсно днями житель сусіднього села пропонував односельцям домашню птицю та курчат за низькою ціною. Отримавши достатню доказову базу та адресу проживання 26-річного підозрюваного правоохоронці затримали останнього за місцем проживання. У спілкуванні з працівниками міліції, зловмисник розповів, що крадіжку спланував заздалегідь. Вночі, коли старенька спала, проник до сараю, і викрав всю домашню птицю, яку потім продав за низькою ціною.

Як повідомив начальник Уманського райвідділу міліції Сергій Башинський, за даним фактом слідчим відділенням Уманського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі до шести років. Триває досудове розслідування, інформує СЗГ УМВС України в Черкаській області.

1062

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз