08:50:38 | 18 травня 2015
 Команда «Уманьпиво» отримала першість з волейболу

Згідно з указом Президента України «Про заходи з відзначення у 2015 році 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі і 70-ї річниці завершення Другої світової війни» цього року Україна вперше офіційно розпочала нову традицію святкування 8 та 9 травня в європейському дусі пам'яті та примирення під гаслом «1939–1945. Пам'ятаємо. Перемагаємо».

Команди з волейболу м. Умань, Первомайськ та смт. Маньківка також долучилися до відзначення урочистостей, присвячених вшануванню пам’яті тих, хто ціною власного життя подарував нам мир та спокій на довгі 70 років, та тих, хто наразі відстоює його на Сході України.

9 травня у стінах Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. Т.Г. Шевченка відбувся розіграш «Кубка перемоги», приуроченого 70-річчю Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр. серед ветеранів волейболу.

 Учасників команд, їх вболівальників та гостей міста привітав із Днем Великої Перемоги генеральний директор ЗАТ «Уманьхліб», спонсор проведення змагань Анатолій Кисіль, акцентувавши увагу на тому, що нащадки завжди мають пам’ятати про невмирущий подвиг героїв: тих, які подарували нам мир понад півсторіччя тому і тих, які борються за нього зараз на Сході України.

Вболівальники та всі присутні мали змогу спостерігати видовищну гру та відчути позитивну атмосферу дружнього поєдинку волейбольних команд.

 У наполегливій грі почесні призові місця здобули команди:

– І місце – «Уманьпиво»;

– ІІ місце – «А-Пілон»;

– ІІІ місце – команда з м. Первомайськ;

– IV місце – команда з смт. Маньківка.

З гордістю констатуємо, що команда «Уманьпиво» із рахунком 2:0 перемогла кожну з команд і виборола почесне перше місце.

   Під час урочистого нагородження капітан команди-переможця Анатолій Кисіль відзначив: «Я надзвичайно радий, що маю можливість брати участь у змаганнях, а також фінансово підтримати учасників та організаторів. Гравці всіх команд показали високі результати та видовищну гру, а це означає, що ми є гідним прикладом для наших дітей та онуків».

 Від ТОВ «Уманьпиво», співорганізатора та спонсора змагань,  всі команди отримали призи.

Наступного року учасники команд зустрінуться на спортивному полі знову, продовжуючи чудові спортивні традиції, започатковані в м. Умань.

 

2630

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз