08:54:14 | 18 травня 2015
 Колишній інспектор із Умані очолив міліцію Дніпропетровщини

13 травня 2015 року заступник Міністра внутрішніх справ України Олексій Руденко представив керівництву місцевих органів влади та правоохоронних відомств, керівникам структурних підрозділів ГУМВС та органів внутрішніх справ області генерал-майора міліції Ігоря Володимировича Репешко, призначеного на посаду начальника Головного управління МВС України в Дніпропетровській області.

Про це інформує “Прес-центр” з посиланням на МВС України.

Ігор Володимирович народився у 1962 році в місті Харкові. Має дві вищих освіти: економічну та юридичну, кандидат економічних наук.

З 1981 по 1990 роки був курсантом Ярославського вищого військового фінансового училища та проходив службу в Збройних Силах на офіцерських посадах. В органах внутрішніх справ з 1990 року. Службу розпочав на посаді старшого інспектора по організації праці спецкомендатури Уманського міськвідділу міліції Черкаської області. В подальшому проходив службу в УВС та податковій міліції в Харківській та Полтавській областях.

З 2005 по 2008 роки очолював ГУМВС України в Харківській області. З 2008 по 2010 роки працював на керівних посадах Державної міграційної служби МВС України. З 2010 по 2014 роки займався адвокатською діяльністю в місті Харкові. З початку 2014 року – перший заступник начальника слідчого управління фінансових розслідувань, а з квітня 2014 року – виконуючий обов’язки заступника начальника – начальник слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Харківській області.

З січня 2015 року і до сьогоднішнього дня – перший заступник начальника ГУ ДФС у Харківській області, який здійснює координацію діяльності підрозділів податкової міліції.

Заступник Міністра внутрішніх справ Олексій Руденко та присутні в залі подякували генерал-майору міліції Віталію Глуховері за плідну та професійну працю на посаді керівника ГУМВС в області, яку він займав протягом останнього року. Наказом Міністра внутрішніх справ Глуховеря В.А. призначений на посаду керівника одного з Департаментів МВС України.

Повідомляють у ВЗГ ГУ МВС України в Дніпропетровській області.

2775

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз