08:36:31 | 20 вересня 2019
 Колишній АТОвець з Уманщини відкрив власну справу з електрогазозварювання

Житель села Городецьке Уманського району Максим Вовк, учасник подій на Сході країни, за освітою електрогазозварник, у пошуках роботи звернувся до Уманської районної філії обласного центру зайнятості. Від фахівців отримав інформацію про потреби на ринку праці. Також був учасником семінару для підприємців-початківців.

«Я звернувся  в службу зайнятості і це стало початком позитивних змін в моєму житті. Інформація про можливість отримання одноразово допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності мене особливо зацікавила і я  вирішив стати приватним підприємцем, адже прагнув отримати можливість працювати за своєю освітою на себе»,- ділиться своєю історією Максим.

Безробітний, пройшовши навчання на курсах за напрямком «Підприємництво та бізнес-планування», склав бізнес-план «Організація підприємницької діяльності в напрямку надання послуг по електрогазозварюванні» та  успішно захистив його.

Свою власну справу Максим Вовк розпочав, після позитивного рішення комісії.

На сьогодні молодий підприємець має гарний досвід ведення бізнесу і можливість забезпечувати себе роботою, надає допомогу в працевлаштуванні іншим, адже планує взяти до себе на роботу найманих працівників та розширити своє виробництво.

Джерело: ВИЧЕРПНО

1049

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз