14:04:31 | 18 вересня 2019
 Колишній АТОвець із Христинівки відкрив кав’ярню «Veterano coffeé»

Колишній АТОвець із Христинівки Сергій відкрив власну справу – кав’ярню «Veterano coffeé». 

Про це повідомляє пресслужба обласного центру зайнятості.

Незадовго після закінчення навчання в одному із Київських університетів Сергій  підписав контракт на службу у Збройних силах України. Захищаючи Україну, чоловік все частіше мріяв про тихе і щасливе життя без війни.

Повернувшись додому із зони бойових дій на Сході країни, військовий дізнався про можливість відкрити власну справу. Проаналізувавши місцевий ринок надання послуг у галузі громадського харчування, Сергій вирішив відкрити власну кав’ярню “Veterano coffeé”.

Нині заклад користується значним попитом як серед  мешканців  Христинівки, так і серед гостей міста.

– Поки що працюю сам, поступово розвиваю бізнес. Активно шукаю додаткові ресурси, час від часу проводжу моніторинг різних грантових програм для підприємців, щоб мати можливість створити нові робочі місця, – розповідає чоловік.

Військовий додає, що радіє, коли бачить, як зростає кавова культура його міста.

– Головне правило смачної кави, хоч де ви її п’єте, – правило свіжості, а вправні руки та крихта любові людини, яка її готує, зроблять вашу каву найкращою у світі, – зазначає Сергій.

За словами підприємця, він відкритий до діалогу та готовий підтримати тих, хто повернувся із зони проведення бойових дій: адаптуватися у мирному житті, поділитися досвідом чи просто дати дружню пораду.

Джерело: 18000.com.uа

 

1239

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз