| 25 лютого 2013
 Футболісти провели матч пам’яті Миколи Наконечного

24 лютого у приміщенні спортивної залу УДПУ пройшов матч пам’яті Миколи Наконечного. Почесними гостями турніру були сини Миколи Петровича.
 

Розпочали гру із хвилини мовчання.
- Це мав би бути звичайний плановий матч 1/8 фіналу Кубку Украни. Але зважаючи на обставини, що склалися, обидві команди погодилися зіграти його як «матч пам’яті», - кажуть спортсмени.
Команда київських професійних футболістів, яка вже кілька сезонів грала за МФК «Христиніка», і цього року мала б на футбольних турнірах відстоювати честь Христинівки, як футбольного міста. Та гра за христинівський футбольний  клуб, що відбулася 24 лютого, стала останньою для киян.
- Як і для міста, так і для команди звістка про передчасну смерть мера та очільника футбольного клубу міста Христинівка була важким ударом. А тому із врахування настрою команди, яка хоч і продемонструвала глядачам яскраву та насичену хвилюючими моментами гру, все ж програла Львівянам із рахунком 3:4 на користь МФК «Львівхолод». Програш МФК «Христинівка » був неочікуваним для вболівальників та цілком зрозумілим, кажуть гості змагань.
Представники міської ради Христинівки запевнили, що їх спортсмени і надалі прийматимуть участь у футбольних змаганнях району та області. На сьогодні у місті вже тренуються юні зірки дитячого футболу.
- Ми підтримуватимемо кращі традиції христинівського футболу започатковані Миколою Наконечним, - зазначили вони.
 

Детальніше про перебіг Кубку України. 1/8 фіналу читайте тут

1378

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз