14:02:56 | 23 жовтня 2020
 Дискредитація та наклеп: поліція спростувала недостовірну інформацію про "Соціальну картку уманчанина"

Поліція спростувала недостовірну інформацію, щодо неправомірного використання персональних даних, отриманих під час збору підписів на підтримку створення "Соціальної карти уманчанина".

Жодних зловживань персональними даними або їх неправомірного використання з боку організаторів не зафіксовано. Як не зафіксовано і жодного звернення від уманчан, які б постраждали. Про це повідомив адвокат Владислав Степанюк, оприлюднивши письмову відповідь на свій запит з Уманського відділу поліції.

"Останнім часом в місті Умань була розповсюджена газета "Нова Доба", в якій зазначається недостовірна інформація про те, що, нібито, під час збирання персональних даних від громадян, які підтримують соціальну ініціативу Андрія Дикуна, щодо створення "Соціальної карти уманчанина", було вчинено, нібито, шахрайські дії. Ця інформація була перевірена, шляхом звернення до Уманського відділу поліції, і на це звернення нам було надано повідомлення. Тобто, ця інформація є недостовірної та націлена на дискредитацію лідера мерських перегонів - Андрія Дикуна."

Нагадаємо, кандидат на посаду мера Умані Андрій Дикун запропонував реалізувати проект «Соціальна картка уманчанина» для того, щоб посилити соціальну підтримку соціально не захищених верств населення. Власники такої картки зможуть отримувати знижки в магазинах та аптеках, безкоштовно їздити у громадському транспорті, отримувати соціальні послуги без черги та інше.

1006

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз