| 28 жовтня 2013
 Двоє уманських боксерів отримали місця у Збірній України

Уманські боксери не лише завершили минулий тиждень яскравими боями, а й увійшли до складу Збірної України (школярі).
З 24 по 27 жовтня 180 боксерів-школярів з усієї України змагалися за нагороди турніру найсильніших боксерів школярів України пам`яті генерал-майора Бориса Аршинцева, що проходив у Керчі.
- Від Умані на змаганнях поїхало троє боксерів 2000-01 років народження, – говорить головний тренер уманської збірної по боксу Віктор Петриченко. - Сергій Швець вагова категорія – 35,5 кг, Дмитро Остапчук – 41,5, та Дмитро Видрик – категорія 44,5 кг. За результатами турніру Дмитро Видрик став бронзовим призером.  А Швець та Остапчук отримали золото. До того ці двоє спорсменів отримали місця у складі Збірної України (школярі).
Уманчани у складі збірної Черкащини отримали найбільше золотих нагород.
- Варто зазначити, що Черкащина на змаганнях була представлена вісімкою боксерів: з Черкас, Чигирина, Чорнобаю, Жашкова та Умані. Проте саме наші спортсмени відзначилися такою високою результативністю під час змагань.
Тепер попереду на юних чемпіонів чекають навчально-тренувальні збори Збірної України, і… можливо, участь у Чемпіонаті Європи.
- Увійшовши до складу збірної наші боксери матимуть змогу ще більше покращити свої боксерські навички, – зазначає Петриченко. – Вже у грудні Сергій та Діма їдуть до Львова на навчально-тренувальні збори, і саме вони матимуть шанс пройти відбір на участь у чемпіонаті Європи, що відбудеться у серпні 2014 року.

2589

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз