09:12:21 | 14 вересня 2014
 Двоє уманчан йдуть на вибори в команді з комбатом Семенченко

Двоє людей, чиє життя тісно переплетено з долею Умані, втрапили до списку партії «Самопоміч». Партію створили однодумці: замість олігархів у її складі експерти, громадські активісти, фахівці та національні герої. Умань представляють Андрій Журжій та Остап Єднак. Якщо перший народився в Умані, то другий тривалий час працював у нашому місті та одружився на уманчанці. Об‘єднання «Самопоміч» заснував Андрій Садовий - міський голова Львова, пише Вечірня Умань.

Номером 16 у списку йде Андрій Журжій. Він народився в Умані. 

Громадська активність: Займаюсь активною громадською діяльністю, зокрема: Член Правління Асоціації правників України; Член Громадської ради при Антимонопольному комітеті України; Голова Дисциплінарного комітету Української асоціації інвестиційного бізнесу; Співзасновник Асоціації податкових радників. В 2008, 2009, 2010, 2013 роках юридичний департамент Групи компаній Fozzy Group, під моїм керівництвом, був визнаний найкращим юридичним департаментом України в сфері FMCG за версією газети «Юридична практика». В 2008, 2013 році я був визнаний найкращим корпоративним юристом України за версією газети «Юридична практика». В 2010 році я увійшов у трійку найкращих юристів України у сфері оподаткування за версією газети «Юридична практика». В 2013 році юридичний департамент Групи компаній Fozzy Group, під моїм керівництвом, був визнаний найкращим юридичним департаментом торгової компанії в країнах СНД по версії журналу «Корпоративний юрист» (Росія). Найбільше досягнення - батько трьох чудових малюків.

У якій сферах Ви є експертом: Оподаткування, інвестиції.

Де народилися? м. Умань, Черкаська область

Де навчалися (вища освіта)? У 2004 році закінчив факультет цивільного права та підприємництва Національного університету «Одеська юридична академія»

Чи ви є/були членом якоїсь з українських партій? Ні.

Чи маєте законотворчий досвід? Який? Участь у розробці законодавчих актів у сфері спільного інвестування, законодавства з питань внутрішньої торгівлі.

Батьки Батько - Журжій Валерій Іванович, 1955 року народження, проживає в м. Умань, пенсіонер. Мати - Яремчук Ольга Іванівна, 1955 року народження, проживає в м. Умань, приватний підприємець.

Ким працює дружина/чоловік? Дружина, Журжій Інна Костянтинівна, 1979 року народження, проживає в м. Київ, магістр з економіки з відзнакою, закінчила Національну металургійну академію України, Williams College, MA, ступінь MBA в 2005 році. Директор ТОВ «КУА «ІНВЕСТИЦІЙНІ ПАРТНЕРИ».

Діти Донька, Журжій Марія Андріївна, 2007 року народження, проживає в м. Київ. Син, Журжій Андрій Андрійович, 2010 року народження, проживає в м. Київ. Син, Журжій Михаїл Андрійович, 2012 року народження, проживає в м. Київ.

Чи займаєтеся спортом? Яким? Сквош, волейбол (кандидат в майстри спорту)

Чому ви вирішили саме зараз йти у політику? Бажання змін. Якщо не ми, то хто?

Що конкретно хочете зробити для України та українців? Створити сприятливі умови для розвитку малого та середнього бізнесу в Україні, шляхом дерегуляції підприємницької діяльності, покращення системи оподаткування та залучення внутрішніх та зовнішніх інвесторів в Україну.

 

№17 Остап Єднак
Місце праці: Реанімаційний Пакет Реформ

Громадська активність: активіст Громадського Сектору Євромайдану, співкоординатор Реанімаційного Пакету Реформ (РПР), менеджер групи Публічні фінанси

У якій сферах Ви є експертом: економіка, міжнародна торгівля, лісова галузь

Де народилися? Броди, Львівська область

Де проживаєте зараз? м. Київ

Де навчалися (вища освіта)? 2002, ЛНУ ім. І. Франка, міжнародні відносини, 2010 Steinbeis University Berlin, Master of Business Administration (Global MBA)

Чи ви є/були членом якоїсь з українських партій? Ні

Військова служба. Так, молодший лейтенант.

Чи маєте законотворчий досвід? Який? координація законотворчих процесів в Реанімаційному Пакеті Реформ

Батьки. Батьки були вчителями фізики в середній школі в м. Броди, вже більше 15 років - підприємці, роздрібна торгівля

Ким працює дружина/чоловік? 5 років у шлюбі, дружина виховує сина (4 роки), в дружини економічна освіта

Діти. Син Іван, 4 роки

Якими іноземними мовами Ви володієте? англійська, німецька

Чи займаєтеся спортом? Яким? любитель кінного спорту, лижі

Чому ви вирішили саме зараз йти у політику? В мене та моїх колег з Реанімаційного Пакету Реформ є напрацювання концепцій та законопроектів, що мають вирішальне значення для України.

Що конкретно хочете зробити для України та українців? Хочу відродити, та утвердити високі стандарти демократії та парламентаризму в Україні, що зможуть підтримувати процес реформ в державі.

Докладніше про об’єднання Самопоміч можна прочитати ТУТ. 

2204

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз