| 25 вересня 2012
 Аліна Овчаренко: «Мрію заспівати дуетом з Джамалою»

      Співати Аліна почала ще в 4 роки. Нині дівчинка не лише мріє про сцену, а й впевнено йде до своєї цілі. Не кожна школярка може похвалитися такою кількістю досягнень, як вона. Аліна стала лауреатом 3 премії всеукраїнського дитячого фестивалю «Чорноморські ігри», увійшла до 16 фіналісток  національного відбору  Дитячої Нової Хвилі, дублювала українською мовою головну героїню Чайну з американського серіалу «ОСА» (Disney channel), знімалась у «Сімейних драмах». Минулого року навіть була гостею фестивалю CrimeaMusicFest в Ялті. І це далеко не повний перелік досягнень Аліни.
      - Коли перемагаю, то завжди радію, з’являється гордість за те, що недаремно старалася. У школі вітають однокласники, вчителі, і це також дуже приємно.
      Проте конкурси - це не завжди перемоги.
      - Якщо не перемогла, це зовсім не значить, що треба опускати руки. Поразка – це один із стимулів йти далі, - переконана мати дівчинки. - У житті все виходить у того, хто прикладає до справи максимум зусиль. Професійно рости треба в будь-якому випадку. Навіть якщо від природи неймовірні дані, їх все одно треба відшліфовувати.
     Цьогоріч Аліна перейшла в сьомий клас столичної школи-гімназії № 143.
     - Я багато часу приділяю і навчанню. Мрію стати журналістом або співачкою, - зазначає вона. – окрім занять в школі двічі на тиждень ходжу  до викладача по естрадному вокалу, ще стільки  ж часу приділяю класичному.
Проте юна зірка каже, що не зважаючи на велику зайнятість часу на дівчачі забавки та спілкування з подругами завжди вистачає.
      Ще одне із захоплень дівчини –дубляж:
     - Хотіла б ще озвучити  одну з головних героїнь стрічки «Потанцюймо». Все, що роблю не сприймаю як  труд, адже я отримую від цього величезне задоволення. Мені подобається і співати, і  бути акторкою, і дублювати стрічки. У майбутньому мрію заспівати разом з Джамалою, Ані Лорак, Олександром Пономарьовим, Філіпом Кіркоровим. З гуртів подобаються «Океан Ельзи» та «Друга ріка».
       Мати Аліни Наталія родом з Умані. Тут нині мешкають половина родичів та друзів сім'ї. Саме тому, коли випадає можливість Аліна охоче приїздить в наше місто.
     - В мене тут багато подруг. Товаришуємо з дитинства, - каже дівчина. – І, звісно, я люблю «Софіївку». Вона надзвичайно гарна. Люблю гуляти парком, тут тихо і спокійно.
      Дівчина зізнається, що вірить у казку. Наймагічнішими Аліна вважає Різдво, Новий рік та власний День народження. А ще дівчина мріє про домашнього улюбленця.

 

 

Досьє:
Аліна Овчаренко

Народилась: 15 серпня 2000 року
Навчання: київська гімназія №143
Додаткові знання та навики: естрадний та джазовий вокал,  майстерність телеведучого, актора, телережисера( Інтершкола),пише пісні, займається танцями. Вільно володіє англійською
Досягнення: титул «Міс артистизм» на конкурсі  «Шкільна красуня Києва-2010», лауреат першої премії на Всеукраїнському вокальному конкурсі «Рими літа» та  Всеукраїнського конкурсу «Зіркова осінь», 3 місце у конкурсі «Зірковий час», дипломант міжнародного конкурсу «Вітебськ-2011»(Слов’янський базар),лауреат Третьої премії  фестивалю «Чорноморські ігри» тощо.
Захоплення: подорожі, волейбол, кулінарія, велосипедні прогулянки, дубляж.

Ліна Уманець

 

3298

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз