14:10:48 | 06 липня 2020
 «Waissburg» – офіційний партнер фіналу Кубку України з футболу

ТМ «Waissburg» стала офіційним партнером фінального матчу Кубку України з футболу сезону 2019-2020.

«Ми завжди виступаємо за популяризацію ігрових видів спорту, зокрема, за розвиток українського футболу і тому уже не вперше стаємо офіційним спонсором фінального матчу Кубку України. Зрозуміло, що зараз футбольним фанам, як ніколи, бракує традиційних матчів, сповнених яскравих вражень та емоцій. Адже цього року, на жаль, у зв’язку з карантином, матч пройде без уболівальників. Проте вболівати за улюблену команду можна буде біля екранів телевізорів»,  сказав СЕО компанії «Уманьпиво» Ігор Кисіль.

Зазначимо, що у середу, 8 липня, у фіналі Кубку України з футболу 2019-2020 на харківському стадіоні «Металіст» зійдуться «Динамо» і «Ворскла». До речі, у прямому ефірі гру транслюватимуть телеканали UA: Перший і Футбол 1. Початок зустрічі - восьмого липня о 21:30 за київським часом.

Довідка про компанію:

Пивоварня «Уманьпиво» – український виробник пива, сидру, квасу та лимонаду. Це одна з найстаріших пивоварень України, заснована у 1878 році. Підприємство випускає натуральне чисте пиво згідно Баварського закону про чистоту пива 1516 року (у складі вода, солод і хміль) та не використовує у виробництві жодних замінників солоду. Наразі асортимент продукції включає: лінійку пива ТМ «Waissburg» 5ти сортів, класичну лінійку: «Пшеничне», «Медове», «Жигулівське з Умані», живий квас, лінійку сидрів і «Лимонад з Умані». Продукція представлена у всіх обласних центрах України та експортується у понад 10 країн.

Джерело: https://umanpivo.ua/ua/blog/football

1139

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз