15:51:19 | 21 серпня 2019
 Chill Party Uman: Як розважається покоління Z і чим дивувати сучасних підлітків

Понад 150 підлітків, 10 команд, 5 локацій і боротьба за лише один головний приз. 12 серпня в Умані пройшла масштабна тінейджерська вечірка-квест Chill Party. Як організатори дивували підлітків та чи сподобався дітям новий формат?

Вже за годину до початку Chill Party під Українським аграрним ліцеєм почали збиратись підлітки. Яскраві та стильні, зі скейтами, велосипедами та гітарами, великими компаніями та поодинці — всі прийшли з однією метою — зробити канікули яскравішими.

«У мене було трохи сумне літо і хотілося розвеселитись. Я дізналась про івент в інстаграмі, там був класний опис і я вирішила піти з подругами. Ми хотіли знайти нових друзів, взяти участь у конкурсах і розважитись,» — розповідає учасниця Chill Party Анастасія Товкес.

Захід відбувався у новому для Умані форматі — вечірки-квесту. Дітей поділили на 10 команд. Кожна обрала собі назву, девіз та бойовий клич. А далі почалось найцікавіше – боротьба за головний приз. Щоб стати переможцем, потрібно було під час конкурсів виграти максимум фішок.

Конкурси проходили в локаціях, стилізованих під певний континент. Так, у США діти змагались у танцювальному батлі, а в Африці - відчули себе справжнім племенем, граючи в командоутворюючі ігри. Учасники Chill Party вгадували популярні мелодії, брали участь у вікторині «Найрозумніший», грали у «Хто я?» та інші ігри.

У перервах між конкурсами усі мали змогу «почілити» в зоні відпочинку та випити безалкогольного мохіто. А після активностей діти запалювали на дискотеці у стилі Just Dance.

І ось хвилюючий момент – оголошення переможців. Ними стали одразу дві команди! Всього за 3 години незнайомі діти перетворились у міцні і дружні команди, отримали багато гарних емоцій та знайшли нових друзів.

«Це було дуже цікаво, конкурси сподобались, програма дуже крута. Хоч ми і не виграли, але класно провели час!» — додає Анастасія Товкес.

Наприкінці свята діти цікавились, коли буде ще така вечірка, адже новий формат їм дуже сподобався. Організатори — представники Українського аграрного ліцею, обіцяють, що будуть і надалі організовувати подібні заходи для молоді міста.

Довідка: Just Dance  - танцювальна відеогра, в якій учасники повторюють рухи з екрану.
 
Прес-служба УАЛ
1667

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз