15:31:23 | 19 червня 2021
 700 км на велосипеді, концерти та мотивація для українців: до Умані з велотуром завітає гурт «СКАЙ»

Фронтмен гурту СКАЙ Олег Собчук запрошує відсвяткувати разом з ним екватор грандіозного велотуру “НЕзалежний”, який вже став унікальною подією в історії українського шоу-бізнесу.

В Умані, 20 червня о 20:00 відбудеться концерт, приурочений до популяризації здорового способу життя. Захід пройде на запрошення групи компаній "DYKUN", Черкаської ОДА, народного депутата 200-го округу Артема Нагаєвського та фракції «Слуга Народу» Уманської міської ради. Вхід вільний.

Зазначимо, ще 10 днів тому Олег Собчук відправився в найавантюрнішу подорож в своєму житті – одиночний велотур по всій Україні. За перший тиждень артист встиг проїхати 700 км, дати концерти на площах міст-зупинок, потрапити під незліченну кількість злив, їхати вночі з розрядженими ліхтарями в повній темряві і стати потужним мотиватором для мільйонів українців, які втомилися від пандемії.

Для самого співака супер-мотивацією стало співтовариство українських велосипедистів, які на певних етапах заїзду приєднуються до Олега і супроводжують його на своїх двоколісних друзях.

1664

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз