16:17:33 | 21 жовтня 2014
 24 жовтня на Черкащині очікується різке похолодання та перший сніг

За прогнозом синоптиків, цього дня погодні умови Черкащини визначатиме тилова частина циклону з північного сходу. Місцями в області дощитиме. Температурний фон зросте і перевищуватиме кліматичну норму на 4-5°: вночі – +5-10°, вдень – +11-16°. Про це повідомив начальник Черкаського обласного центру з гідрометеорології Віталій Постригань.

У четвер, 23 жовтня, глибокий циклон принесе на Черкащину широкий спектр передзимової погоди, яка збережеться до кінця тижня. Температурний фон знизиться: вночі – +3-8º, вдень – +5-10º. Випадатимуть опади різної інтенсивності. Вітер переважно північно-східний, з поривами 15-20 м/с, що зробить погоду менш комфортною. За попередніми розрахунками, з 23 жовтня середньодобова температура впаде за позначку +6º.

24 жовтня місцями пройдуть невеликі дощі із мокрим снігом, вночі температура повітря знизиться до 0-5º морозу, вдень – 1-6º тепла. У ранкові години можливі ожеледні явища.

У цей період року, коли світловий день короткий, слід бути готовими до погіршення видимості через туман і опади, до появи ожеледиці на дорогах.

Не забувайте про своє здоров’я, оскільки динамічна погода з коливаннями температури і атмосферного тиску може негативно вплинути на стан нервової та імунної системи організму людини.

 

За інформацією Черкаського обласного центру з гідрометеорології
1353

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз