| 14 серпня 2013
 24 серпня в День Незалежності в Умані проведуть парад вишиванок «Тобі-Україно!»

Про це кореспонденту «Умань.Інфо» повідомили в Уманському відділі культури.
- Захід розпочнеться о 10 на Центральній площі міста. Ті уманчани та гості міста, які одягнуть вишиванки зможуть цього дня безкоштовно відвідати  виставки у Картинній галереї та Краєзнавчому музеї.
Ближче до обіду у центральному сквері розпочнеться концерт вихованців шкіл естетичного виховання. Також у цей день за сприяння відділу у справах сім'ї та молоді у сквері  проведуть акцію «До школи - з радістю». 
- Під час акції цьогорічні першокласники із малозабезпечених та багатодітних родин, у подарунок від міста отримають портфелики. - говорить начальник відділу у справах сім`ї та молоді, Марина Яковенко.
А на майданчику, що  поруч будівлі податкової інспекції об 11 годині розпочнеться конкурс малюнку на асфальті.
Також до Дня Незалежності у Державному історико-архітектурному заповіднику «Стара Умань» відбудеться відкриття міжнародної мистецької виставки
, на якій митці Польщі, Литви та України презентують власні творчі доробки. Уманчани на полотнах та світлинах зможуть побачити не лише найяскравіші моменти під час загальноміських свят в Умані, а й, можливо, побачити себе.
А от шанувальникам спортивних заходів цього дня буде на що подивитися  на стадіоні «Уманьферммаш». Адже саме 24 серпня о 17.00 вони зможуть повболівати на півфінальному турнірі  Чемпіонату України з футболу серед ветеранів, 45 і старші. Гратимуть команди Маріуполя, Умані та Андрушівки Житомирської області.
Завершиться святкування на центральній площі міста танцювально-розважальною програмою.

                                                                           текст Влада Власова

5254

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз