| 24 серпня 2013
 23 серпня в Умані стартував півфінальний турнір чемпіонату України серед ветеранів

23 серпня в Умані стартував (і як стало сьогодні відомо - і фінішував) півфінальний турнір чемпіонату України серед ветеранів 45+. За 4 місця в фіналі змагалося 6 команд - в двох містах по три команди боролися за 2 "прохідних" місця. В нашому місті це мали робити місцева "Зоря", маріупольський "Іллічівець-Ветеран" і "Аміко" з Андрюшівки.

Уманська "Зоря" не залишила шансів маріупольцям!
Володимир Тищенко органічно влився до складу "Зорі"

Першими на поле вийшли "Зоря" та "Іллічівець-ветеран". Як і на попередньому етапі місяць назад в стартовому матчі глядачі побачили цікаву боротьбу. Господарі впевнено почувалися на полі і відразу було видно, що налаштовані вони дуже рішуче. Гості ж і так ходять в числі фаворитів чемпіонату. 

Уманська "Зоря" не залишила шансів маріупольцям!
Олександр Прокопенко в боротьбі

Матч проходив в доволі ненизькому темпі (варто враховувати і ветеранський вік учасників) і глядачам не доводилося нудьгувати. В першому тайму господарям поля вдалося відкрити рахунок - Павло Казаков виявився найспритнішим в чужому воротарському майданчику. По перерві він же подвоїв рахунок. Але іллічівці не збиралися здаватися і зі штрафного один мяч сквитали. Але уманчан їм зупинити не вдалося. Василь Єжаченко по суті поховав останні надії гостей, поклавши фінтом на килим їх голкіпера і вкотивши мяча в порожні ворота. А потім Олександр Карнаушенко зі штрафного поставив крапку - 4:1.

Уманська "Зоря" не залишила шансів маріупольцям!
За активністю Василя Єжаченка уважно спостерігає Олександр Єжаченко

Після матчу від організаторів вдалося дізнатися, що два інших матчі в підгрупі не відбудеться. Як і на попередньому етапі інша команда з Житомирщини, "Аміко" з Андрюшіки, врахувавши результат матчу сьогодні, розцінили свої шанси як нульові і від поїздки до Умані відмовилися...

Уманська "Зоря" не залишила шансів маріупольцям!
Олександр Карнаушенко поставив крапку в матчі і в потугах маріупольців

Отож уманська "Зоря" і маріупольський "Іллічівець-Ветеран" пройшли до фіналу чемпіонату. І перший з трьох по футбольному святкових днів на Уманщині пройшов позитивно. Тепер слово за Паланкою (24 серпня) і Городецьким (25 серпня).

 

1850

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз