23:00:20 | 16 серпня 2018
 10 уманчан ПРО ТЕ, ЯК стати успішними

Кожного з нас, мучать сумніви: чи вистачить сил досягти омріяних результатів у роботі та стати успішним фахівцем. Тим паче, вважається, що важче досягти успіху у маленькому місті. Попри це, багато великих і успішних людей, працюють у нашому місті.

 Про те, як досягти успіху у роботі, розповідають працівники групи компаній «Дикун».

 Ганна Лавренюк, віце-президент Асоціації виробників молока (працює в компанії 9 років):

«На роботі ми проводимо левову частку свого життя. Часто навіть свою сім’ю бачимо значно менше часу, аніж колег. Тому не даремно кажуть, що колектив – це друга родина, і відповідно мати теплі родинні стосунки в ньому дуже важливо. Потрібно, щоб людина, встаючи зранку, хотіла іти на роботу тому, що там колеги, які завжди підтримають та допоможуть. І важливу роль у вихованні внутрішнього доброзичливого клімату відіграє спільне святкування свят, привітання із днем народження, ювілеями. Це здається дрібничкою, проте будь-якій людині дуже важливо, аби її привітали. З таких дрібничок насправді складається атмосфера в колективі. І це важливо пам’ятати й враховувати, адже запорукою успіху вважаю дружній колектив».

Валерій Самофал, керівник DK VET (працює в компанії 5 років):

«Цікаві професійні виклики, можливість особистого росту, реалізації власного потенціалу, шанс створити ефективну команду однодумців – це те, що мотивує на продуктивну роботу. Я пам’ятаю часи, коли команда компанії складалася із 7 людей. Те, який колектив у нас зараз, які завдання ми ставимо собі тепер - підтвердження нашого руху  у  правильному напрямку. Це надихає мене із задоволенням приходити на роботу. Людину мотивують не тільки суто матеріальні речі. Кожному важливо відчувати себе частиною чогось великого, я б навіть сказав – величного. Тому ми робимо усе, аби працівники були задоволенні своєю роботою. ГК «Дикун» - це можливість реалізувати свої прагнення. І матеріальні, і ціннісні, і звісно – реалізувати себе як особистість».

Дар'я Шульга, керівник відділу організації аграрних подій (працює в компанії 5 років):

«Фільми про супергероїв надихають нас бути універсальними солдатами. Проте мало хто може бути таким в реальному житті. Я людина, яка обожнює метушню і ненавидить спокійний ритм життя. Тому робота в ГК «Дикун» є для мене ідеальною, бо допомагає розкрити мій потенціал і реалізувати у різних сферах роботи: організації подій, піарі, маркетингу… До того ж, організація аграрних подій не обходиться без спілкування із людьми різних професій - ведучих, музикантів, звукорежисерів, операторів, prенеджерів, агрономів, ветлікарів, зоотехніків, керівників компаній, - які дарують нові знання та досвід. Приємні сюрпризи щодня – хіба не причина любити свою роботу?».

Сергій Крикун, менеджер із продажу комерційного відділу (працює в компанії 2 роки):

«Насамперед робота в ГК «Дикун» - особистісний розвиток та кар’єрне зростання для кожного амбітного працівника. Це все зумовлено спілкуванням із людьми, які нас оточують. Я, безумовно, вважаю їх професіоналами своєї справи. Мотивує і динаміка роботи в нашій компанії, адже ми постійно рухаємося лише вперед. І взагалі, подобається працювати менеджером з продажу, адже це знайомства із цікавими людьми, бізнесменами, що працюють в агарному секторі та є лідерами даного сегменту. Також вдячний команді людей, з якими поряд щодня. Кожен із нас – цеглина, із якої будуються міцні стіни. Розумію, що не можу підвести свою команду, адже усі старанно працюють. Це стимулює розвиватися і ставати кращим щодня».

Анастасія Павлюк, заступник голови Ради з питань експорту продовольства (працює в компанії 3 роки):

«ГК «Дикун» - це команда відданих своїх справі професіоналів, які свого часу дали мені можливість набувати новий досвід, знання та професійно зростати не зважаючи на те, що я прийшла після навчання, без будь-якого досвіду.

Емоційний мікроклімат, що панує в колективі, дозволяє ефективно працювати та поєднувати роботу з особистим розвитком.

Вже понад три роки робота, яка вимагає нестандартного мислення, аналізу, навчання, дозволяє мені розвиватись та продовжувати кар’єру, що досить важливо для кожного працівника та мотивує на досягнення нових вершин. Тим більше, якщо моральне заохочення працівників вдало поєднується із матеріальним».

Денис Марчук, заступник голови Всеукраїнської Аграрної ради (працює в компанії 6 років):

«Компанія дає універсальну можливість реалізувати себе у різних сферах роботи, в незалежності чи відповідає обрана посада диплому, який ти здобув в університеті. Адже зазвичай буває так, що люди обирають один шлях, проте згодом розуміють, що бажають займатися іншим. Широкий спектр напрямків роботи в компанії дає можливість молодим людям визначитися, чим же дійсно вони хотіли б займатися та відкриває шлях до розвитку особистих і професійних здібностей.

Окрім того, можливість багато подорожувати Україною дарує нові знайомства із професіоналами у різних сферах аграрного життя.

Хотілося б зауважити й за комунікацію з керівником. Це саме та людина, яка мотивує мене розвиватися. Андрій Дикун багато чого досягнув і він ділиться своїм досвідом, щоб люди прагнули розвиватися і шукали в собі можливості бути успішними й заможними. Це  завжди мотивує до самовдосконалення».

 

 

2042

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз