21:26:54 | 07 липня 2015
 Уманські веслувальники зібрали повний комплект нагород на чемпіонаті України в Дніпропетровську

 З 26 по 30 червня  у місті Дніпропетровську відбувся чемпіонат  України з веслування на байдарках і каное серед юніорів 1997-98 р.н та молоді до 23 років.

У змаганнях взяли участь команди з 22 областей України, 283 учасники. Команду Черкаської області представляли 22 спортсмени з них 14 вихованців  відділення веслування на байдарках і каное Уманської дитячо-юнацької спортивної школи №1. Всі наші спортсмени представляють Черкаську обласну організацію фізкультурно-спортивного товариства  «Динамо» України

 

   Юрійчук Юлія (учениця ЗОШ №3) здобула золоті нагороди у заїздах байдарок – одиночок  на дистанції 1000 м та байдарок – двійок на дистанції 200 м та бронзову нагороду у заїзді байдарок – одиночок  на дистанції 500 м. Своїм виступом Юлія здобула право виступати у складі збірної команди України на чемпіонаті світу, що відбудеться наприкінці липня у Португалії. Також вітаємо Юлію з виконання нормативу майстера спорту України.  

 

   Фриюк Ярослав, (учень школи – колегіуму №7), Мегесь Владислав (учень НВК ЗОШ №10-медична гімназія), Жовтюк Богдан (студент Уманського агротехнічного коледжу)  здобули срібну  нагороду у заїзді байдарок – четвірок  на дистанції 500 м.

Максименко Анна (учениця НВК ЗОШ – інтернат – педліцей) здобула золоту нагороду у заїзді каное - двійок на дистанціях 500 м та срібну нагороду у заїзді каное – двійок  на дистанції 200 м.

 

   Гуляйко Сергій (студент УДПУ)  здобув срібні  нагороди  у заїздах  каное – одиночок на дистанції 500м та каное – двійок  на дистанції 200 м, бронзову нагороду на дистанції 1000 м у заїзді каное – четвірок. 

Мельник Наталія та Приймак Діана (студентки УДПУ) посіли треті місця у байдарці – двійці на дистанціях 500 та 200 м, та  в байдарці – четвірці ще з одною  студенткою УДПУ Шемракович Анжелою на дистанції 500 м.   

Студент УДПУ Мельник Юрій здобув золоту нагороду в байдарці – одиночці на дистанції 500 м. 

Успішно виступили на цих змаганнях  Щербак Назар, Щербак Богдан, Гарань Олександр (студенти УДПУ), Малачевська Крістіна. 

Щербак Назар, Щербак Богдан виконали на цих змаганнях норматив майстра спорту України.  

Команда Черкаської області посіла 7 загальнокомандне місце серед 22 команд. 

З 02 по 07 липня у місті Дніпропетровську відбувся особистий чемпіонат   України з веслування на байдарках і каное. У змаганнях взяли участь команди з 22 областей України, 236  учасників. 

 

   Команду Черкаської області представляли 17 спортсменів з них 10 вихованців  відділення веслування на байдарках і каное Уманської дитячо- юнацької спортивної школи №1. Всі наші спортсмени представляють Черкаську обласну організацію фізкультурно-спортивного товариства  «Динамо» України.

Успішно на цих змаганнях виступили всі спортсмени. 

 

Нагороди отримали: 

Максименко Анна (учениця НВК ЗОШ – інтернат - педліцей) здобула бронзові нагороди у заїзді каное - двійок на дистанціях 500 м та 200 м. 

Мельник Наталія (студентка УДПУ) посіла третє місце у байдарці – двійці на дистанції 1000 м.   На цих змаганнях Мельник Наталія виконала норматив майстра спорту України. 

Такий виступ є безперечним успіхом тренерів Іщенка Олександра Володимировича, Рожанського Олександра Євгеновича, Івасенко Тетяни Леонівни, Грязнова Владислава Геннадійовича а все разом - успіх уманської школи  веслування.

Джерело: http://cherkassy-sport.com

1220

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз