| 26 лютого 2013
 Уманчани організували Всеукраїнський молочний конгрес

     Більше півтисячі учасників зібрав цьогорічний Всеукраїнський молочний конгрес. Провідні експерти молочної галузі два дні поспіль обговорювали  шляхи розвитку молочного бізнесу в Україні та говорили про його проблеми, перемоги та власне перспективи розвитку. А організували цей масштабний захід уманська консалтингова компанія «Дикун» та Асоціація виробників молока України.
  650 учасників зібрав VI  Всеукраїнський молочний конгрес, що проходив минулого тижня у стінах столичного Українського дому. Відкривав  конгрес президент Асоціації виробників молока, уманчанин, Андрій Дикун.
Перший день конгресу — теоретичний, був проведений в Українському домі.

    — Тут обговорювали багато питань, актуальних як для виробників, так і для переробників: аналітика молочного бізнесу, управління та фінанси, технологія виробництва молока та ветеринарія. Серед доповідачів – провідні спеціалісти галузі з України та з-за кордону. Зокрема своїм досвідом поділилися консультанти міжнародного класу Гордон Джонс (США), Джек Корлес (Ірландія), а також інші фахівці із США, Росії та Німеччини, -розповідає Роман Добринський координатор проекту конференції, компанії «Дикун». - Крім того, у рамках заходу відбулося нагородження лідерів молочної галузі, традиційна дегустація молочних продуктів від провідних переробних заводів України, виставка картин на «молочну тематику» та нагородження лідерів галузі.
Провідні експерти молочної галузі два дні поспіль обговорювали  шляхи розвитку молочного бізнесу в Україні та говорили про його проблеми, перемоги та власне перспективи розвитку.
         - Це унікальний захід  у молочній галузі. На цьогорічному конгресі вперше за роки незалежності зібралась така кількість учасників. Були присутні фахівці із більше як 20 країн світу, - розповів кореспондентам «Умань.Інфо» президент АВМ. -   На цьогорічному конгресі переробники та виробники молока домовились про створення  Комітету з регулювання цін. Це свого роду епохальне рішення. Адже тепер і переробники, і виробники будуть домовлятися щодо закупівельних цін на молоко, аби встановлені ціни влаштовували обидві сторони. Окрім того, під час конгресу керівники та спеціалісти провідних сільськогосподарських молочних підприємств, представники молокопереробних компаній, фахівці комерційних компаній-лідерів світового та українського ринку; працівники галузевих об’єднань, фінансових установ, посольств, та ЗМІ обговорювали актуальні питань ведення молочного бізнесу, технологій виробництва молока та збільшення продуктивності молочних ферм.

      

 

2407

 

Коментарі


 

Для того щоб написати коментар потрібно авторизуватися. Немаєте аккаунта? Зареєструйтесь зараз