title
Description
Body
Что скажите? Ну, только не о счете. Просто считаю, что соперник был все таки не того класса. Просто, если б был по матерей, то думаю, что в самом дебюте матча был бы гол. Ведь провалы то были... Как то это все настораживает. Спасло думаю только то, что Гент явно послабее по подбору и мастерству. А вот следующий этап... Вот там уже будут сопернички поинтересней:
«Зенит», «Аякс», «Тоттенхэм», «Вердер», «Севилья».
Неактивен
В мене навіть немає особливого бажаня щось писати про цей матч. Єдине що Данило возили на правому фланзі як хотіли, особливо в першій половині. А так, Гент відверто посередня комманда посереднього чемпіонату.
А так Динамо ще й серед "сіяних" могли буть, забий ПАОК пенальті та реалізуй вихід один на один. Але то вже таке.
Що до жеребкування. Не хотілося б Севілью та Тотнхем.
Зустріччю Динамо з Аяксом я вже давно марю - тим більше зараз, коли команда з Амстердаму і близько не справляє враження не прохідної.
Зеніт. Вердер.
Зеніт не хотів би через те що це росіяни, знову політику з футболом мішать будуть.
Вердер. Ну в принципі можна. Чемпіонат ще не розпочався, комманда "без башні" і сама грає і іншим дає.
Що ж чекаємо на п'ятницю.
А сьогодні. сьогодні в Дніпропетровську мають землю (чи газон) гризти хлопці з берегів Дніпра, але це убожество з Сербії пройти. "Это ж, бл..ь, совсем другой турнир"! (с) Бессонов. Тобто турнір саме той!
Щодо Карпат, то сподіваюсь що вони скористаються грузинською гостинністю, і що самі грузини - будуть гостинними.

Неактивен
Tyoma пишет:
Хе, теперь по кефам мы на 6-м месте!!! Спасибо нашим клубам.
на долго-ли?
Посмотрим на результаты сегодняшней жеребьевки.
Там Карпатам и Таврии команды типа Ливерпуля, Ювентуса, Спортинга, Олимпиакоса, Штутгарта, Вильяреала, Порту и т.п. попасться могут.
Поле Днепр-Арены - это позор. Огород. И это летом. ![]()
p.s.
Уточняем:
Итак, Металлисту могут попасть Брондбю (Дания), Васлуй (Румыния), Эльфсборг (Швеция), Омония (Кипр) и Динамо Минск (Беларусь).
Днепр сыграет с кем-то из пятерки АПОЭЛ (Кипр), Лех (Польша), Штурм (Австрия), Данди Юнайтед (Шотландия) и Актобе (Казахстан).
Не обладающим столь высоким рейтингом украинским клубам уготован более трудный путь. Карпаты сыграют с Порту (Португалия), Галатасараем (Турция), Палермо (Италия), Аустрия (Австрия) или Литексом (Болгария).
У Таврии перечень потенциальных противников следующий: ЦСКА (Россия), Байер (Германия), ПСЖ (Франция), Униря (Румыния), Фейеноорд (Нидерланды).
Отредактированно Cr@sh (2010-08-06 11:43:09)

Неактивен
Tyoma пишет:
Все, Бог услышал наши молитвы - Аякс.
Я тоже Аякс хотел.
Еще и из пяти пар, в споре с приятелем, я угадал две. Зенит - Осер, и Аякс - Динамо! так що мне еще и два бокала пива положено! двойная радость! ![]()
Отредактированно Cr@sh (2010-08-06 13:30:08)

Неактивен
Таврии - грабли. Попали на Баер Леверкузен. Еще и Баллак вернулся... ![]()
Хе, а Карпаты - Галатасарай... ![]()
Металл - Олмония (кипр)
Ну, и Днепр - Лех. ![]()
Отредактированно Tyoma (2010-08-06 14:56:10)
Неактивен
Жереб ЛЕ був немилосердним до деяких українських представників:
Таврія - Байер (Леверкузен)
Карпати - Галатасарай
Тут як то кажуть - "без коментарів". Є один плюс, правда, в Сімферополі та Львові побачать нормальні комманди в суперниках.
Металісту з Харькова пощастило більше - їм дісталась Омонія з Кіпру
А комманді з Дніпропетровська, в суперники нажеребили комманду з країни партнерки по підготовці до Евро-2012, польський Лех
Щодо Россіян, з якими Україна конкурує в таблиці коеффіцієнтів (хоча я б про Португалію не забував, вони теж насідають добряче), то їм дісталися наступні оппоненти:
Сибір (Новосибірск) - ПСВ з Ейндховена
Локомотив (Москва) - Лоззана (Швейцарія)
ЦСКА (Москва) - Анортосіс (Кіпр)

Неактивен
Такс Таврія прогнозовано програла.
Карпати просто клас 1 тайм 0-2 ще в другому пару і можна "курити бамбук" (с)
Дніпро скоріше всього просере програє
Добавлено спустя 1 минуту 6 секунд:
Tyoma пишет:
Сибирь точно вылетит.
Хе хе хто там про Сибірь що казав ![]()

Неактивен
Руля пишет:
Хе хе хто там про Сибірь що казав
а я, наприклад, свою думку не змінив, і досі вважаю що сибір вилетить, навіть не дивлячись на перемогу в першому матчі. Тому що: - в чемпіонаті у них повна дупа, і їм ці еврокубки восени зовсім ні до чого; - в Голландії ПСВ гратиме по іншому і вирішить всі запитання.
Дніпро. Біль і сльози українського футболу. Це ще треба вміти з року в рік так осоромлюватися. Але, навіть при цих роскладах, вважаю що дніпрянам по силам пройти цих ляхів. Динамо теж колись Трабзону вдома 1:0 програвало. Так що не все ще втрачено.
Металліст - зміст гри забудеться, результат залишиться. Хоча по грі - нічия точно стояла.
Карпати відмочили! а могли й перемогти, хоча й програти могли. Але тепер, як на мене, мають шикарні шанси пройти в груповий етап. Головне вдома зіграти настільки ж впевнено, як грали в першому таймі в Стамбулі. Не забуваймо, що турки, впринципі, домашні комманди.
Таврія. Ех, Таврія. Не пропусти ці два голи в ендшпілі, і я б сказав, що результат дуже навіть прийнятний, і впевнений були б шанси поборотись в Сімферополі. Грали ж бо непогано, моменти гарні мали.
Тож резюмуючи, скажу, що, як на мене, втратила шанси на груповий етап лише Таврія. Інші ж, мають шанси продовжити еврокубкову компанію для себе і на осінь. Шов маст гоу он! (с) ![]()

Неактивен
Cr@sh а от візьме Сибір окопається біля свого карного і не дасть ПСВ навіть носа пропхнути, я не був би настільки категоричним.
Дніпро. Ну його до біса це не команда а якесь постійне розчарування
Карпати теж дали життя. В першому не дати туркам нічого зробити і вкотити 2, а в другому зробити все навпаки....

Неактивен
за державу обідно...
Карпаты - Галатасарай, вона буде відволікати футболістів галатасарая, а Карпати голи забивати
http://censor.net.ua/go/offer/ResourceID/169192.html
Неактивен
Руля пишет:
Тьху ти, таки просрали програли
Слів немає http://forum.vbios.com/images/smilies/dw.gif
як там казав Суркіс менший - наш рівень Ліга Європи?
ех... а були часи коли наш рівень був груповий етап ЛЧ з прагненням до плей-офф... ![]()

Неактивен
таке враження що поки не пропустять, забивати не починають. Шо Карпати шо Металліст. Це щось неймовірне.
Дніпро. Гол забитий захисником Леха - з під семимільйонного Гладкого вирішив все. Чудове капіталовкладення. В стилі Дніпра.
Таврія. Як зазвичай кажуть в таких ситуаціях - отримали досвід виступу в еврокубках. Хоча по суті - просто отримали по носі, і в другому матчі.
Отредактированно Cr@sh (2010-08-26 23:51:47)

Неактивен
І так отримали наші суперників у Динамо повністю прохідна група
Група E
АЗ Алкмар (Голландія)
Динамо (Київ, Україна)
БАТЕ (Борисов, Білорусь)
Шериф (Молдова)
Металу буде тяжче
Група I
ПСВ Ейндховен (Голландія)
Сампдорія (Італія)
Металіст (Харків, Україна)