title
Description
Body
Я бы хотела поблагодарить модераторов и администраторов за хороший и даже сказала бы уютный дизай форума, мне нравится очень!!!! И картинка сезона в правом нижнем уголку очень миленькая!!!! Так держать, ребята!!!!!![]()
Неактивен
Предлагаю создать тему под названием, ну например, "Флудильня", и там, значит законно, на всех основаниях флудить! кто за?
Отредактированно Cr@sh (2008-11-20 15:48:04)

Неактивен
Я конечно же!!!
Добавлено спустя 2 минуты 41 секунду:
Хотя, если подумать... А зачем она нам? Ну, например, мучает тебя какой-то вопрос, создавай тему и задавай. А то если будет такая тема\ветка... боюсь, что невозможно будет отследить то что там происходит и может дойти и до обид.
Неактивен
Tyoma пишет:
Я конечно же!!!
и если это все дело будет иметь успех, то возможно это должна быть даже не тема, а раздел на форуме...
вообщемждем мнения остальных обитателей форума
Добавлено спустя 1 минуту 10 секунд:
Tyoma пишет:
Я конечно же!!!
Добавлено спустя 2 минуты 41 секунду:
Хотя, если подумать... А зачем она нам? Ну, например, мучает тебя какой-то вопрос, создавай тему и задавай. А то если будет такая тема\ветка... боюсь, что невозможно будет отследить то что там происходит и может дойти и до обид.
тут важна позиция админа

Неактивен
Pretty_womaN пишет:
Cr@sh, тільки через тебе тут і залишусь
а я через тебе! ![]()
Руля пишет:
"Ребята давайте жить ДРУЖНО", однією віртальною родиною.
так ми як справжня сім'я!

Неактивен
а я взагалі не сприймаю це як конфлікт... так, оживили обстановочку малєнько! гляньте скільки зразу нових постів та тем з'явилося
(а може тут і відсутній причинно-наслідковий звязок)

Неактивен
Blinn пишет:
для адміна
а що якщо зробити насайті довідкову довідкових телефонів міст України?
прореєструвати на форумах.. тощо
на мою думку, це збільшить відвідуваність вдвічі.
зі.. ну звичайно ж не забути втулити адСенс, і рубати капусту (ну або капусточку). В часи фінансової рецессії і це - неабияке доповнення до бюджету адміна
1. Ця тема — для пропозицій по розвитку форуму (хочеться нагадати про це не тільки Бліну, а ще й всім любителям «поржать, пофлудить и почерпнуть»
)
2. Для того щоб таку довідкову зробити треба спочатку зібрати десь цю інформацію.
Неактивен
admin пишет:
Blinn пишет:
для адміна
а що якщо зробити насайті довідкову довідкових телефонів міст України?
прореєструвати на форумах.. тощо
на мою думку, це збільшить відвідуваність вдвічі.
зі.. ну звичайно ж не забути втулити адСенс, і рубати капусту (ну або капусточку). В часи фінансової рецессії і це - неабияке доповнення до бюджету адміна1. Ця тема — для пропозицій по розвитку форуму (хочеться нагадати про це не тільки Бліну, а ще й всім любителям «поржать, пофлудить и почерпнуть»
)
2. Для того щоб таку довідкову зробити треба спочатку зібрати десь цю інформацію.
навіть не міг подумати що це флуд... Звєзда в шокє!!!
просто чувак питав довідкову на форумі - от і виникла така ідея.
Неактивен
на попередньому, спочившому у бозі, форумі був у нас чи то розділ, чи то тема де залишали відгуки про прочитані книжки. як на мене дуже корисна тема була. можливо варто відновити?

Неактивен
ADOLF пишет:
А ніхто не думав дати в місцеву газету рекламку що до форуму? Мовляв "Розвиваймо Уманський форум разом!" smile хоча молодь наврядчи читає газети...sad
Вот концовка и правильная.
Надо через инет продвигаться.
Неактивен